Betaling

Factureren

De facturering wordt gedaan door Fa-med Medical Factoring. Het verzorgen van rekeningen is hun vak. Fa-med verzorgt de debiteurenadministratie voor  uw zorgverlener. Uw Tandarts hanteert de Fa-med betalingsvoorwaarden en heeft de vorderingen die hij op u heeft, overgedragen aan Fa-med.

Hoe werkt het?

De  tandarts levert de declaratiegegevens elektronisch aan via internetportaal van Fa-med . Fa-med verzamelt automatisch de gegevens en maakt vervolgens de nota`s. De afzender is Fa-med Medical Factoring. De nota (factuur) van uw zorgverlener ontvangt u dus via Fa-med. In de meeste gevallen wordt deze eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. In dit geval ontvangt u alleen een (rest)nota voor kosten die niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden.

Als u gaat verhuizen verzoeken wij u nadrukkelijk om uw adreswijziging tijdig door te geven aan uw zorgverlener en aan Fa-med. Zo voorkomt u onnodige rente- en incassokosten.
Het is belangrijk dat u zich houdt aan de betalingstermijn van 30 dagen. Fa-med is wettelijk gerechtigd de nodige maatregelen te nemen. Bij te lang uitblijven van de betaling of uw reactie, start Fa-med een incassoprocedure op. Uw zorgverlener wordt hierover geïnformeerd. De betalingstermijn van 30 dagen is bindend, ook wanneer de zorgverzekeraar de nota nog niet aan u heeft vergoed.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900 0882 (18 eurocent per minuut). U kunt ook terecht op de speciale patientenwebsite van Fa-med www.notavanfamed.nl.

Ieplaan 114

2565 LR Den Haag

070 4272711

Bel ons op

Openingstijden

Man - Vri: 8:00 - 16:00

Afspraak maken

info@tandartshoutrust.nl