Tandartspraktijk Houtrust

Welkom op de website van tandartspraktijk Houtrust. Op deze website willen wij u informatie geven over onze praktijk en andere actuele tandheelkundige onderwerpen.

Locatie

Het praktijkpand is gevestigd in een rustige wijk in Den Haag. Het is in principe een solopraktijk. Ons team bestaat uit 1 tandarts en een parttime tandartsassistente.

Specialiteit

Onze werkwijze is dat we ons voornamelijk bezig houden met algemene tandheelkundige behandelingen, zoals:

  • Kindertandheelkunde
  • kroon en brugwerk
  • wortelkanaalbehandeling
  • kunstgebitten / prothetiek
  • kleine chirurgische ingrepen
  • totale gebitrestauraties
  • mondhygiëne

We nemen nog patiënten aan

Op dit moment is er plaats voor nieuwe patiënten. Als u zich wilt aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen of aanmelden via het inschrijfformulier. Vergeet niet uw gegevens zoals uw BSN nummer en uw polisnummer bij de hand te houden.

Vakanties-Cursusdagen

De praktijk is van 18 Jan t/m 31 Jan  2016 gesloten i.v.m vakantie. Voor pijnklacht op vakantieperiode of op onze cursusdagen, kunt u tandarts A.Mousavi Bellen op Hoenderloostraat nr:73 en op telefoonnummer 070-3457841. 

Tandarts houtrust den haagHuisregels

Wijzigingen van verzekering, adres, telefoonnr of medicatiegebruik tijdig doorgeven. Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Afspraken die niet worden nagekomen of binnen 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden in rekening gebracht: 20 euro per gereserveerde tijdseenheid van 15 minuten.
U krijgt in principe voor een halfjaarlijkse controle een oproepkaart. Tevens is er een mogelijkheid om in de praktijk en na uw behandeling door onze tandarts een afspraak te maken voor een gewenste behandeling.

Reacties en tips met betrekking tot deze website en onze zorgverlening zijn welkom zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.